Bankietyimprezy
dostawa

Warszawa Mokotów i Ursynów

Bankiety i imprezy

Przystawki:

Tartinki lub kanapki:

  1. z sałatką caprese
  2. z wędzonym łososiem w aromacie kopru
  3. z pasztetem z dziczyzny i gęsich wątróbek
  4. z szynką i jajami przepiórki
  5. z serem kozim i porzeczkowym vinegrette
  6. z rostbefem w sosie cumberland
  7. z musem z tuńczyka
  8. z musem z jajek
  9. z kawiorem
  10. z kurczakiem w sosie curry
  11. z żółtym serem i pomidorkami typu cherry
  12. z serem dor'blu , miodem i orzechami

2. Mięsa:

  1. rostbef marynowany w gorczycy
  2. marynowana pierś pulardy w orzechach i occie balsamicznym
  3. cielęcina w sosie tuńczykowym (Vitello tonato)
  4. roladki z oregano i szynką prosciutto
  5. półmisek tradycyjnych mięs pieczonych i pasztetów (schab środkowy, schab karkowy, rolada z boczku, pasztet z dziczyzny, indyk)
  6. szynka parmeńska z melonem
  7. carpaccio wołowe z serem parmezan
  8. befsztyk tatarski z garniszami

3. Potrawy z ryb i wegetariańskie:

  1. pomidory zapiekane z serem kozim
  2. terrina z wędzonych ryb
  3. Vol-au-venty z pastą z łososia i kawiorem (roznoszone na tacach z aperitifem)
  4. seler nadziewany gorgonzolą
  5. roladka z łososia i domowej szynki z musztardą dijon
  6. bliny z łososiem wędzonym
  7. krewetki zawijane w szynkę parmeńską
  8. koktajl z krewetek w towarzystwie wędzonego łososia
  9. tarta serowo-grzybowa
  10. carpaccio z marynowanego w cytrusach łososia
  11. płaty tuńczyka marynowanego w cytrynie i pieprzu
  12. grilowane warzywa w oliwie truflowej
  13. koreczki z sera bocconcini i pomidorów cherry
  14. deska regionalnych serów włoskich z dodatkami
  15. selekcja wędzonych ryb

4. Sałatki:

  1. caprese z pomidorami
  2. z owoców morza marynowanych w cytrusach
  3. hawajska z kurczakiem
  4. tradycyjna z warzywami
  5. nicejska z tuńczykiem
  6. z raków i pomidorów w szczypiorkowym sosie
  7. mix szlachetnych sałat z suszonymi pomidorami i serem mozzarella
  8. cezara
  9. grecka z serem feta
  10. z paluszkami krabowymi w sosie koperkowym

5. Dania główne:

Dania gorące:

  1. strudel z łososia,szpinaku i grzybów w sosie ziołowym
  2. turnedo z polędwicy wieprzowej w sosie ostrygowym
  3. łosoś w sosie koperkowo-pomarańczowym
  4. łosoś w pomidorach i bazylii
  5. sola w sosie zabajone
  6. halibut w sosie kaparowym
  7. sandacz w sosie z porów
  8. polędwiczki wieprzowe w sosie gorgonzola
  9. pieczony indyk w sosie wiśniowym
  10. marynowana szynka pieczona w sosie miodowym
  11. scallopini wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu
  12. strogonoff
  13. paella z owocami morza/ kurczakiem/ wegetariańska
  14. farfalle z łososiem w sosie aurora
  15. papardelle w sosie śmietanowym z kurczakiem i suszonymi na słońcu pomidorami

6. Dodatki do dań gorących:

  1. zapiekane ziemniaki tymiankowe
  2. dziki ryż szafranowy
  3. puree ziemniaczane
  4. brokuły, kalafior w serowym zabaglione
  5. baby carrot

7. Desery:

  1. sernik z migdałami
  2. tęczowy sernik na zimno z owocami
  3. tiramisu
  4. szarlotka
  5. creme brulee
  6. misa owoców południowych

Catering Mokotów Ursynów

Kontakt

Serdecznie zapraszamy do kontaktu w celu zamówień oraz zapytań ofertowych.

Adress

Warszawa

Numer Telefonu

+48600137112

Obszar dostawy obiadów, cateringu, kanapek

Bemowo, Białołęka, Bielany, Mokotów, Ochota, Praga-Południe, Praga-Północ, Rembertów, Śródmieście, Targówek, Ursus, Ursynów, Wawer, Wesoła, Wilanów, Włochy, Wola, Żoliborz. Okolice Warszawy: Celestynów, Chotomów, Chylice, Chyliczki, Czosnów, Dawidy, Dawidy Bankowe, Falenty, Izabelin, Józefosław, Józefów, Klaudyn, Łazy, Magdalenka, Michałowice, Mysiadło, Nowa Iwiczna, Nowe Babice, Piastów, Zalesie i inne.